جواز تاسیس چیست؟

جواز تاسیس چیست؟

جواز تاسیس چیست؟

جواز تاسیس یک مجوز اولیه می باشد که به اشخاص حقیقی یا حقوقی برای فعالیت و یا سرمایه‌گذاری در زمینه های تولیدی و اقتصادی داده می‌شود و این اجازه را می‌دهد تا در یکی از شهرک‌های صنعتی در جواز نام برده و با امکاناتی که در مجوز پیش‌بینی شده مشغول به تولید کالاهایی باشد که در آن گواهی ذکر شده است.

مرجع صدور جواز تأسیس برحسب نوع فعالیت متفاوت می‌باشد بطور مثال: اگر نوع فعالیت تولید محصولات کشاورزی باشد باید جواز تأسیس از وزارت جهاد کشاورزی گرفته شود و تولید کننده سرنگ و باند استریل و … از وزارت بهداشت باید مجوز بگیرد.

از تاریخی که جواز تاسیس صادر می‌شود به مدت یک سال اعتبار دارد و بعد از یک ‌سال قابل تمدید خواهد بود و چنانچه متقاضی اقدام به تمدید ننماید، جواز خود به خود از اعتبار خارج و باطل می‌شود.

* جواز تاسیس امکان انتقال به دیگری را دارد.

هر زمان فردی قصد دریافت جواز تاسیس داشته باشد باید مشخص شود که قرار است طرح برای شرکت یا فرد انجام شود.
در صورتی که قرار باشد فعالیت به صورت شرکتی انجام شود جواز به صورت حقوقی صادر خواهد شد و در غیر اینصورت بصورت حقیقی صادر می‌شود.

 

مزایای اخذ جواز تاسیس

 

مزایای اخذ جواز تاسیس

تخصیص زمین صنعتی در شهرک‌های صنعتی به نرخ مصوب دولتی با پرداخت تنها ۳۰% نقد و ۷۰% اقساط ۳۶ ماهه (هر سه ماه یک قسط)
ثبت برند فارسی برای محصولات در اداره ثبت علائم تجاری
امکان شرکت در نمایشگاه‌های تجاری داخلی و خارجی
امکان دریافت وام و تسهیلات دولتی با سود تولیدی و تنفس یک الی دو سال و بازپرداخت بلند مدت
در دسترس بودن پیش طرح توجیهی (PFS) تایید شده توسط کارشناسان مرجع صادر کننده برای ارائه و جذب سرمایه‌گذاری

 

جواز تاسیس صنایع و شرایط اخذ آن

از آنجا که قانون گذار علاوه بر ایجاد فرصت های شغلی ، به سلامت و ایمنی کار هم پایبند است و به خوبی می داند اگر رعایت نکات ایمنی سازه ها را کنار بگذاریم آسیب ها و خطرات جبران ناپذیری گریبان گیر شهروندان خواهد شد، پس امنیت سازه ها و معابر عمومی به بهانه افزایش امکان اشتغال قابل قبول نیست و به همین دلیل جواز تاسیس حتی با ثبت شرکت هم به راحتی صادر نمی شود.

اقدام به طراحی و مونتاژ نیاز به اخذ مجوزی با همین نام در سازمان صنعت ، معدن ، تجارت اخذ می گردد.

* تنها واجدین شرایط ، این مجوز را دریافت می کنند.

با ایجاد این اهرم ،اشخاص واجد تجربه و تخصص ، مجوز طراحی ، مونتاژو نصب انواع پله های برقی و آسان برها را دریافت می کنند. جواز تاسیس عموما پس از عزم جدی اشخاص حقیقی نسبت به راه اندازی تولید و درمورد اشخاص حقوقی پس از تشریفات ثبت شرکت ، و انجام تکالیف مالیاتی ، در سازمان صنعت ،معدن ،تجارت استان انجام می شود.

به واسطه انواع آلاینده ها در مراکز استان ،امکان فعالیت های تولیدی و صنعتی در مقیاس بالا وجود ندارد، لذا جواز تاسیس کارخانه ها ، درخارج از مناطق شهری ومراکز اصلی شهر، صادر می شود.

جهت اخذ جواز تاسیس ، متقاضی ویا مدیر عامل شرکت با همراهی مدارک ثبتی و هویتی و نیز داشتن کد اقتصادی به واحد های مربوطه مراجعه کرده و حضورا باید برنامه ها و ظرفیت های تولیدی خود را به کارشناسان سازمان صنعت تشریح نمایند.

در آخر کار چنانچه طرح تولیدی موصوف از نظر کارشناسان سازمانعملیاتی و اقتصادی دانسته شد جواز تاسیس کارخانه آنها صادر می شود.

 

مدت زمان اخذ جواز تاسیس

 

 

مدت زمان لازم برای اخذ جواز تاسیس

مدت زمان لازم بر حسب سازمان و مرجع صادر کننده جواز تأسیس متفاوت می‌باشد.
این مدت زمان برای جواز تأسیس صادره از وزارت صنعت و معدن و تجارت بطور متوسط ۱۵ روز تا۲ ماه می‌باشد.
مدت زمان لازم برای اخذ جواز تأسیس از وزارت جهاد کشاورزی بین ۲ ماه الی ۴ ماه می‌باشد.
همچنین مدت زمان لازم برای صدور جواز تأسیس از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ۲ الی ۳ ماه می‌باشد.

روش اخذ جواز از وزارت صنعت
ثبت نام در سایت بهین یاب
دریافت نام کاربری و کلمه عبور
نوشتن طرح توجیهی
پس از این مراحل باید منتظر بود تا ثبت‌نام توسط کارشناس مربوطه بازبینی شود و درصورت عدم مشکل و نقص با تایید کارشناس منجر به صدور جواز تاسیس شود.

هنگام گرفتن جواز تاسیس باید به این مسأله دقت کنید که در یک جواز کالاهای مرتبط با یکدیگر باید ذکر گردد چون هر کالا یک کد آیسیک دارد که باید به یکدیگر مرتبط باشند.

 

پس از صدور جواز تاسیس می‌توان نسبت به اخذ پروانه بهره‌برداری اقدام کرد یعنی قبل از صدور پروانه باید جواز تاسیس گرفته شود.

 

نکته: هر شخص و هر شرکت فقط یک‌بار می‌تواند در سایت بهین یاب ثبت‌نام کرده و شناسه ملی بگیرد یعنی هر کدملی فقط یک ‌بار در سایت ثبت‌نام می‌شود و باید بعد از ثبت نام، نام کاربری و کلمه عبور را به‌خاطر بسپارد.

 

برای پاسخگویی به سوالات شما بی صبرانه منتظر تماس شما با آروین هستیم تا کارشناسان ما به صورت شبانه روزی و رایگان پاسخگو و راهنمی شما عزیزان باشند.

۴۴۹۶۰۳۴۲

۴۴۹۶۰۳۵۲

۰۹۹۰۴۸۰۸۴۵۴

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *