برای دریافت کد اقتصادی چکار باید کرد؟
کد اقتصادی چیست و برای دریافت کد اقتصادی چکار باید کرد؟
فعالیت های اقتصادی به روش های مختلفی در جامعه انجام می شود. حمایت از فعالیت کنندگان دراین امر و همچنین نظارت بر اعمال اقتصادی نیازمند شناخت اشخاص فعال در این زمینه می باشد.
کسب مجوز برای فعالیت های تجارتی و پرداخت حقوق حقه دولت در قالب مالیات و جلوگیری از رقابت ها و تلاشهای ناسالم یکی از مزایای این امر محسوب می گردد.
پس از ثبت شرکت و همچنین دریافت کارت بازرگانی ، داشتن کد اقتصادی ضروری می باشد؛
در ادامه باهم به نحوه و مراحل دریافت کد اقتصادی خواهیم پرداخت.
اشخاص مکلف به اخذ کد اقتصادی
کلیه اشخاص حقوقی که به امر تولید،مونتاژ ، واردات و صادرات ، توزیع هر نوع کالا و کارهای خدماتی اشتغال دارند همچنین کلیه اشخاص حقیقی که به امور فوق اشتغال داشته و دارای پروانه کسب یا کار ازمراجع ذیربط بوده و یا دارای محل فعالیت تجاری باشند و واجد شرایط اخذ شماره اقتصادی به شمار می آیند . قابل ذکر است احراز یکی از شرایط فوق برای اشخاص حقیقی کافی می باشد .
مجوز فعالیت
مجوز فعالیت به سندی اطلاق می گردد که بر اساس آن فعالیت اقتصادی هر شخصی از طرف یکی از مراجع ذی صلاح تایید شده باشد. مانند : کسب پروانه داروخانه ها از وزارت بهداشت درمان ، کارت بازرگانی از طرف وزارت بازرگانی
محل فعالیت تجاری
محل فعالیت تجاری به یک واحد شغلی اطلاق می گردد که آن محل از طرف شهرداری یا مراجع قانونی دیگر به عنوان محل فعالیت اقتصادی شناخته شده و فعالیت مربوط در آن جواز کسب و یا بدون جواز انجام می شود.
(مانند دفتر پیمانکاری یا شغل های مشابه که فعالیت همراه با مجوز نمی باشد و داروخانه ها و یا برخی دیگر از مشاغل که محل فعالیت الزاما همراه مجوز کسب است، این محل به صورت قطعی یا اجاره در اختیار مودی می باشد.)
رسید بانکی
مبلغ فیش بانکی در کلیه شهرستانها به حساب ۵۲۳ خزانه نزد یکی از شعب بانک ملی از جانب مودی واریز می شود .
پرینت مربوط به شماره اقتصادی
پرینیت یک برگ صادر شده قبل از صدور کارت می باشد که کلیه اطلاعات مربوط به مودی اعم از هویت و مالیات را شامل می شود که به عنوان رسید از مودی توسط مامورین پست و بایگانی در پرونده مودی استفاده خواهد شد.
کارت اقتصادی اشخاص حقیقی
رنگ و شکل و مندرجات کارت جدید با کارتهای قبلی تفاوت خواهد داشت و عکس ۲*۳ مودی ، نام ونام خانوادگی، شماره اقتصادی ، نشانی محل فعالیت تجاری و شماره حوزه مالیاتی مودی در آن درج خواهد شد.
کارت اقتصادی اشخاص حقوقی
تغییرات مربوط به اشخاص حقیقی در کارت اشخاص حقوقی نیز وجود دارد . با این تفاوت که عکس ندارد و نوع شخص حقوقی نیز درج واهد شد .
بعد از ثبت شرکت برای اشخاص حقوقی و دریافت جواز برای افراد حقیقی باید ب مدارک اصلی خود و دفترچه های پر شده مربوطه به اداره دارایی به اداره دارایی مربوطه به آدرس محل کار خود مراجعه کنند.
پس از شناسایی در اداره دارایی و تحویل مدارک و تشکیل پرونده پس از گذشت چند روز یکی از کارشناسان اداره مربوطه برای بازدید به محل کار و تایید هویت و صلاحیت شما دستور به صادر کد اقتصادی شما رو می کند.
پس از پرداخت فیش های مربوطه و ثبت در سیستم برگه سبز کد اقتصادی شما صادر خواهد شد.
ما در ثبت آروین با استفاده از کارشناسان و کلای مجرب برای سهولت در انجام کلیه اموری ثبتی در خدمت شما سروران می باشیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.